Foto www.marcobakker.com Afshin Ellian Premium Corner

Overheid moet stoppen met voor Sinterklaas spelen

Door Afshin Ellian - 06 december 2017

Pakjesavond is geweest. De cultuuroorlog tussen een paar linkse activisten en de rest van Nederland moet weer elf maanden wachten. Sinterklaas is weg. Zwarte Pieten zijn weer kleurloos. Het is natuurlijk te hopen dat dat groepje van ‘idiote werklozen’ zich in de komende elf maanden niet gaat vervelen.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 1 euro per week.

Verder lezen?

U heeft momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Profiteer dan van onze tijdelijke aanbieding en sluit vandaag nog een abonnement af. U leest Elsevier Weekblad Digitaal al voor slechts € 4 per maand. Abonnement stopt automatisch.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw inloggen

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.