Arendo Joustra Arendo Joustra Premium Corner

Voor Slat werkt optimisme beter dan het morele appèl

Door Arendo Joustra - 07 december 2017

Het was dit jaar voor de redactie van Elsevier Weekblad niet moeilijk om de Nederlander van het Jaar te kiezen. De jonge uitvinder en ondernemer Boyan Slat is dag en nacht bezig om het plastic afval te bestrijden dat op de spiegel van de oceaan drijft. Dit jaar kreeg zijn project zijn definitieve vorm, zodat Slats revolutionaire systeem volgend jaar op de Stille Oceaan aan de grote schoonmaak kan beginnen.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 1 euro per week.

Verder lezen?

U heeft momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Profiteer dan van onze tijdelijke aanbieding en sluit vandaag nog een abonnement af. U leest Elsevier Weekblad Digitaal al voor slechts € 4 per maand. Abonnement stopt automatisch.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw inloggen

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.