Simon Rozendaal Premium Corner

Opmars van energieneutrale woningen: peperduur!

Door Simon Rozendaal - 17 juli 2017

Als opmars van ‘energieneutrale woningen’ doorzet, is opslag van stroom nodig en moet het net worden aangepast. Peperduur!

Er is een macro-economisch probleem met de maatregelen die onder een ‘energieneutraal huishouden’ vallen. Het beste voorbeeld daarvan zijn zonnepanelen op het dak. Die zijn – met dank aan China – de afgelopen jaren spectaculair goedkoper geworden, waardoor menige huizenbezitter een fijn gevoel in de portemonnee combineert met het warme besef goed bezig te zijn voor ijsbeertjes en klimaatvluchtelingen.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 1 euro per week.

Verder lezen?

U heeft momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Profiteer dan van onze tijdelijke aanbieding en sluit vandaag nog een abonnement af. U leest Elsevier Weekblad Digitaal al voor slechts € 4 per maand. Abonnement stopt automatisch.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw inloggen

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.