Syp Wynia Premium Corner

Waarom Italiaans afval in Nederland wordt verbrand

Door Syp Wynia - 17 juli 2017

Dat het tijdens zo’n kabinetsformatie behalve om idealen vooral om belangen draait, staat wel vast. Soms worden belangen bovendien ook nog eens aan de man gebracht als idealen.

Dat doet zich bij uitstek voor rond het klimaat. Het geldt als uitgesproken idealistisch om bezorgd te zijn over het klimaat, maar intussen probeert iedereen zijn graantje mee te pikken. Een jaar geleden kwam de bedrijvenlobby VNO-NCW al met een oproep om de komende decennia een paar honderd miljard extra (vooral) in het klimaat te steken.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 1 euro per week.

Verder lezen?

U heeft momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Profiteer dan van onze tijdelijke aanbieding en sluit vandaag nog een abonnement af. U leest Elsevier Weekblad Digitaal al voor slechts € 4 per maand. Abonnement stopt automatisch.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw inloggen

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.