Marijke Hilhorst Premium Corner

Op kamers bij een engerd: ‘ik betaalde en vertrok’

Door Marijke Hilhorst - 01 september 2017

Het moet de nieuwe lichting studenten zijn die de herinneringen aan mijn eerste kamer in de stad naar boven haalde. Waarom ik de kamer nam op de Celebesstraat, drie hoog, in Amsterdam-Oost, is me na al die jaren nog steeds een raadsel. Het moet een geval van pure wanhoop zijn geweest dat ik zomer 1970 ‘ja’ zei tegen de kleine, bleke, kogelronde vrouw die me de kamer liet zien. Een kamer met alleen maar nadelen.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Dat kan al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.