Syp Wynia Premium Corner

Voor de overheid is de ene burger de andere niet

Door Syp Wynia - 30 oktober 2017

Als het economisch slechter gaat en de inkomsten teruglopen, verhoogt de Nederlandse overheid haar prijzen en verslechtert de Nederlandse overheid haar diensten, zodat de overheidsboekhouding er netjes bij staat en er ook niet te veel rente op uitstaande leningen hoeft te worden betaald. Want de overheid denkt vooral aan zichzelf. De overheid is ook maar een mens.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 1 euro per week.

Verder lezen?

U heeft momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Profiteer dan van onze tijdelijke aanbieding en sluit vandaag nog een abonnement af. U leest Elsevier Weekblad Digitaal al voor slechts € 4 per maand. Abonnement stopt automatisch.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw inloggen

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.