Gerlof Leistra Premium Corner

Bij storingen moet de NS reizigers niet aan hun lot overlaten

Door Gerlof Leistra - 22 augustus 2018

Dat het treinverkeer rond Amsterdam dinsdagavond uren plat lag, is vervelend. Maar door gebrekkige communicatie en vrijwel afwezig personeel werden de reizigers aan hun lot overgelaten. De NS vond het niet nodig bussen in te zetten of voor opvang van gestrande reizigers te zorgen. Mensen moesten het zelf maar uitzoeken.

Een ongeluk komt nooit alleen. Aan het begin van de dinsdagavond moest eerst de Schipholtunnel worden afgesloten omdat een 21-jarige winkeldief zich daar verschool. Gevolg: urenlang geen treinen van en naar Schiphol, duizenden reizigers die hun vlucht misten of na aankomst op de luchthaven niet meer weg konden komen.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Dat kan al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.