Gerry van der List Premium Corner

De JOVD: liberale kleuters om de schouders over op te halen

Door Gerry van der List - 01 oktober 2018

Edwin Wagensveld komt dus niet. De aanvoerder van Pegida Nederland stond voor het najaarscongres van de JOVD van 6 en 7 oktober aangekondigd als ‘spannende spreker’. Maar de jongerenorganisatie van de VVD trok de uitnodiging in.

Niet omdat ze tot de conclusie was gekomen dat een extreem-rechtse, wegens aanranding en belastingontduiking veroordeelde wapenhandelaar allesbehalve een ideale inspiratiebron is voor liberalen, maar omdat zijn veiligheid niet zou kunnen worden gegarandeerd. Nu moeten de JOVD’ers het dit weekeinde op Landgoed Nijenrode doen met Twittermeisje Anne Fleur Dekker, de door Forum voor Democratie gedumpte racist Yernaz Ramautarsing en de tsjakka-goeroe Emile Ratelband als spannende sprekers.

Laden…

Onbeperkt Elsevier Weekblad lezen?

Lees elke week meer dan 70 nieuwe premium artikelen al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad lezen? Dat kan al vanaf 7 euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.