Gerry van der List Premium Corner

Paul Cliteur kan beter opstappen als hoogleraar

Door Gerry van der List - 01 april 2019

Over de nieuwe vormgeving van Elsevier Weekblad hoor ik veel positiefs. Zelf ben ik ook dolenthousiast, maar ik moest, conservatief als ik ben, wel aan enige veranderingen wennen. Zo begon ik aanvankelijk zachtjes te wenen als ik de tekening bij deze column onder ogen kreeg, schrijft Gerry van der List. Verder vind ik het schrappen van titels in het colofon stiekem wel jammer. ‘Gerry van der List’ maakt toch minder indruk dan ‘dr. G.A. van der List’.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van Elsevier Weekblad. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier Weekblad blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner
Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.