politiek

Een overzicht van Prinsjesdag 2013: de mooiste beelden

17 september 2013

Dit jaar was Prinsjesdag extra bijzonder: koning Willem-Alexander en het nieuwe kabinet maakten hun primeur. Met een foto-overzicht beleeft u de dag in vogelvlucht.

Koning Willem-Alexander volgde deze Prinsjesdag zijn moeder prinses Beatrix op met het voorlezen van de Troonrede. Ook het kabinet beleefde deze dag een primeur: de coalitie presenteerde voor het eerst de jaarplannen, inclusief de miljoenennota met de begroting voor komend jaar. Wat gebeurde er allemaal? Elsevier selecteerde een aantal mooie en veelzeggende beelden van deze derde dinsdag van september.

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.