Welkom bij Juist Magazine!

Om Juist Magazine digitaal te kunnen lezen dient u zich eenmalig te registreren. Hieronder wordt in twee stappen uitgelegd hoe u zich kunt registreren.

Stap 1: Maak een account aan

LoginRechtsboven op deze pagina ziet u een icoontje waarmee u kunt inloggen en registreren op onze site. Als u hierop klikt, krijgt u het “Inloggen” scherm te zien, met daarnaast de tab “Registreren”.

Klik in het login scherm op de tab “Registreren”. Vul uw e-mailadres in en kies een wachtwoord (om typfouten te voorkomen moet u het gekozen wachtwoord 2x invoeren). Klik vervolgens op “Registreer”. U ontvangt een e-mail met een link om uw registratie te bevestigen. Daarna bent u geregistreerd.

Stap 2: Uw abonnement bevestigen

ClaimenOm online toegang te krijgen tot ons digitale maandblad moet u uw abonnement koppelen door uw abonneenummer en uw postcode op te geven.

U treft beiden aan op het cellofaan waarin u Juist Magazine in de bus ontvangt. Uw postcode en abonneenummer vormen een unieke combinatie. U dient dus de postcode op het adreslabel te gebruiken.

Uw account

Klik bovenin het scherm op “Uw account”. U komt nu u op uw registratieprofiel terecht. Vervolgens klikt u op het tabblad “Abonnementen“. Vul daar het abonneenummer en de postcode van het adreslabel in en klik op “Koppel uw Elsevier Weekblad abonnement”.

Uw Juist Magazine abonnement is nu aan uw registratie gekoppeld. U heeft nu toegang tot maandblad.elsevierweekblad.nl en de digitale edities van Juist Magazine in de app.