Reis mee met Elsevier Weekblad naar Spitsbergen

Spectaculaire vaartocht aan boord van de Rembrandt van Rijn met Simon Rozendaal

Elsevier Weekblad organiseert in samenwerking met Pied à Terre Reizen een negendaagse boot-/vliegreis naar Spitsbergen.

Reis in mei 2019 met Elsevier Weekblad en wetenschapsjournalist Simon Rozendaal naar Spitsbergen en ontdek de geschiedenis van Nederlanders in dit gebied. Ervaar tegelijk de schoonheid en leegte, en geniet van de unieke flora en fauna. Verbreed uw horizon met inleidingen aan boord van specialisten over alles wat u om u heen ziet en met lezingen van Simon Rozendaal over onder meer het klimaat, energie en vooruitgang.

Rembrandt van Rijn | Negendaagse reis Spitsbergen

Expeditiecruises naar Spitsbergen bieden een kennismaking met een bijzonder poollandschap, met hoge bergen, ijskappen en gletsjers die vaak met veel geweld afkalven in de ruige fjorden. Het pakijs is een uniek fenomeen en het dierenleven dat zich op en rond het pakijs bevindt bijzonder. Spitsbergen is ontdekt door de Nederlandse ontdekkingsreiziger Willem Barentsz en daarna frequent bezocht door (Nederlandse) walvisvaarders en poolexpedities. Op veel plekken langs de kust zijn de historische resten te zien van deze roemruchte perioden. Spitsbergen is een waar paradijs voor natuurliefhebbers en wandelaars en kent een uitermate fotogeniek landschap.

Data en prijzen

  • Datum: 14 t/m 22 mei 2019
  • Reissom: vanaf € 4.485 per persoon op basis van een tweepersoonskamer/-hut en volpension aan boord van het schip.

Boek nu

De reis wordt georganiseerd in samenwerking met Pied à Terre Reizen, lid van ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Klik hier voor meer informatie, boekingen en een uitgebreid programma. Heeft u vragen, neem dan contact op met elsevierweekblad@piedaterre.nl of 020-3080080.

Pied à Terre | Zesdaagse reis naar Moskou