sport

David Beckham (37) naar Paris Saint-Germain

Door Shari Deira - 31 januari 2013

De carrière van de 37-jarige voetballer David Beckham is nog niet voorbij. De Brit zat sinds zijn vertrek bij LA Galaxy in december zonder club, maar hij heeft nu een akkoord bereikt met Paris Saint-Germain (PSG).

Om zijn conditie op peil te houden heeft Beckham de afgelopen weken getraind met Arsenal. Twaalf clubs waren geïnteresseerd in Beckham, meldt BBC News.

Carrière

David en zijn vrouw Victoria waren eigenlijk van plan om definitief in Londen te gaan wonen met hun gezin. De stervoetballer maakte echter al snel duidelijk dat hij zou beslissen op basis van zijn carrière.

Beckham speelde eerder onder meer bij Real Madrid en Manchester United. Met de overstap naar PSG wil de middenvelder zijn carrière als voetballer beëindigen. ‘Ik heb nog steeds het gevoel dat er iets in mij zit,’ zei hij kort geleden. Beckham heeft donderdag een contract getekend voor vijf maanden.

Aandacht

David Beckham is bekend geworden als voetballer, maar ook zijn huwelijk met ex-Spice Girl Victoria zorgde voor veel aandacht. Beckham is ook bekend van verschillende grote reclamecampagnes.

Hij heeft tegenwoordig een eigen kledinglijn bij modeketen H&M. Naast boxershorts zijn er ook trainingsbroeken, vesten, pyjamabroeken en handdoeken aan zijn naam verbonden.

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.