sport

Geen Europees voetbal meer voor Feyenoord

Door Anna Vossers - 29 augustus 2013

Feyenoord heeft donderdag in de Kuip ook de tweede wedstrijd tegen Koeban Krasnodar in de play-offs van de Europa League verloren. Door deze 1-2 doen de Rotterdammers niet mee aan het hoofdtoernooi.

Vorige week verloor Feyenoord de uitwedstrijd in Rusland ook al, toen met 1-0.

Kuip

De Italiaanse spits Graziano Pellè, die Feyenoord zondag na drie verloren Eredivisiewedstrijd eindelijk een overwinning bezorgde door drie keer te scoren, wist de Rotterdammers na zeven minuten op voorsprong te brengen.

Ruim tien minuten later zorgde Ivelin Popov al voor de gelijkmaker door een voorzet van Gheorghe Bucur in te tikken na slordigheden in de verdediging van Daryl Janmaat. Kort na de rust scoorde Bucur de 1-2 voor Koeban Krasnodar en waren de Rotterdamse kansen op een plek in de Europa League definitief verkeken.

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.