sport

Atletico laat geen spaan heel van het Milan van Seedorf

11 maart 2014

Aan de kopzorgen voor AC Milan-coach Clarence Seedorf komt voorlopig geen einde. Atletico Madrid was dinsdag veel te sterk voor Milan en stuurde de ploeg van Seedorf met 4-1 naar huis.

De voetbalmachine van Atletico Madrid raasde dinsdagavond over de arme Milanezen heen. Al na twee minuten schoot Diego Costa raak.

Hoop

Heel even kwam Milan terug via een kopbal van Kakà, maar een van richting veranderd schot van Arda Turan maakte aan alle Italiaanse hoop weer een einde.

Milan kwam er hierna eigenlijk niet meer aan te pas. De thuisploeg liep in de tweede helft uit naar 3-1 en 4-1 via Rául García en uitblinker Diego Costa.

Vreselijk

‘Dat het een vreselijke avond ging worden, wisten we eigenlijk al na 2 minuten en 28 seconden,’ schrijft de Gazzetta dello Sport. Dat Mario Balotelli er deze avond geen zin in had, maakte het er voor Seedorf niet makkelijker op.

Milan was de laatste Italiaanse club in de Champions League. De winnaar van vorig jaar, Bayern München, maakte het zichzelf nog lastig tegen Arsenal. Maar de 1-1 was genoeg om door te gaan naar de kwartfinale.

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.