sprekers

Servaas van der Laan

15 maart 2019
Servaas van der Laan (1984) is sinds juni 2016 redacteur Economie bij Elsevier Weekblad. Servaas werkte tussen mei 2012 tot mei 2016 als webredacteur voor Elsevier Weekblad. Hij studeerde Italiaans (BA) en Journalistiek (MA) aan de Rijksuniversiteit Groningen en de Università degli studi di Verona. Hij liep stage bij nrc.next en op de politieke afdeling van de Nederlandse ambassade in Rome. Zijn expertise ligt op het gebied van technologie, innovatie, huizenmarkt, economische migratie, Rotterdam en Italië.
Stuur Servaas een bericht
Nodig Servaas als expert uit
Volg Servaas op Twitter
Abonneer u op de nieuwsbrief van Servaas over de huizenmarkt

Mediaoptredens

Bekijk het optreden van Servaas bij RTL Z:

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.