Stage: Eventcoördinator Elsevier Weekblad

Wil jij meewerken aan de organisatie van congressen, lezingen en debatten voor lezers van verschillende bladen en magazines? Kortom, zoek jij een toffe stage, wil je onderdeel uitmaken van een het leukste team van ONE Business en werken aan een groot event? Kom stage lopen bij ons!

Dienstverband: fulltime
Afdeling: Events
Opleidingsniveau: HBO
Plaats: Amsterdam
Vanaf: eind augustus / begin september 2019 (indien je een andere periode stage wilt lopen, neem dan even contact op)

Quote oud-stagiair:
‘Ik heb tijdens mijn stage veel geleerd over de business events, van het bedenken van nieuwe concepten tot de uitvoer. Overal bij worden betrokken en worden uitgedaagd met het gevoel dat je echt onderdeel bent van het gezellige en zeer professionele team. Een unieke kans om jezelf te ontwikkelen op het gebied van zeer veelzijdige events door het hele land.’

Jouw profiel
Je bent een echte aanpakker en proactief in het signaleren van werkzaamheden. Je bent niet bang om mensen aan te spreken of hulp aan te bieden. Daarnaast kun je projectmatig werken en goed functioneren in teamverband.

Wat je verder meebrengt
Je volgt een opleiding op hbo- of wo-niveau met een (internationale) studierichting tourism management, event management, vrijetijdsmanagement, media- en entertainment-management, hotelschool of vergelijkbaar.

Wat houdt de eventsstage in?

Jouw verantwoordelijkheid
ONE Business organiseert jaarlijks diverse events voor klanten en voor de merken Elsevier Weekblad, Beleggers Belangen en Grip op je Vermogen, variërend van masterclasses en kennisopleidingen tot bijeenkomsten op grote beursvloeren.

Als stagiair events neem je de rol van eventcoördinator op je en maak je deel uit van het projectteam dat verder bestaat uit een projectleider en marketeer.

Door te werken in teamverband ben je nauw betrokken bij de totstandkoming van het event en het werven van deelnemers. Ook heb je contact met externe partijen, sprekers en leveranciers voor een optimale voorbereiding en uitvoering van het event. Het opzetten van een draaiboek, verzorgen van techniek, catering, inrichting, indelen van de beursvloer en andere faciliteiten voor een event behoren ook tot jouw werkzaamheden.

Onze business
ONE Business Events - stage eventsONE Business Events, een onderdeel van ONE Business, is een van Nederlands meest toonaangevende event- en congresorganisatoren. Onze activiteiten zijn gericht op (non)profit- en overheidsorganisaties en het bedrijfsleven. Jaarlijks organiseren wij zo’n vijftig evenementen waaraan duizenden mensen deelnemen.

Ons profiel
ONE Business is dé toonaangevende uitgever voor de doelgroep van welgestelde consumenten. ONE Business, opgericht in 2016, is een jonge uitgeverij met een moderne, op innovatie gerichte organisatie. Tegelijk verstaat ONE Business als geen ander de kunst van doelgroepen boeien: al meer dan zeventig jaar leveren onze merken high-end informatie voor de high-end doelgroep van welgestelde consumenten (veelal ondernemers of bestuurders). Onder ONE Business vallen de merken Elsevier Weekblad, Juist, Beleggers Belangen, Grip op je Vermogen en Beurs.nl. Hierbij horen ook events.

Ben je geïnteresseerd?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Linda Jongejan, linda.jongejan@onebusiness.nl, telefoonnummer 06-12 69 20 20.