stijl

BN-hotspot: restaurant The Red Sun in Blaricum

Door Eline Menkveld - 20 december 2012

De beste reden om naar The Red Sun in Blaricum te gaan is om bekende Nederlanders tegen te komen. Denk Gordon en Gooische vrouwen. De band met de Nederlandse sterren (waarvan er veel in de buurt wonen) is nauw, zo was er in september nog een benefietavond onder leiding van Yolanthe en Wesley.

Eigenaresse Wimmy Hu doet veel aan goede doelen en heeft een restaurant in Amsterdam en eentje in Marrakech.

Chinees-Japans

In Blaricum gaat achter een dorpse gevel een zwart-rood interieur schuil dat de sfeer van een opiumkit nabootst.
De loungeformule van Chinees-Japanse gerechten is onderhand wel uitgemolken, maar de kwaliteit is goed (neem de crunch roll sushi).

Akoestiek

Als je per se wilt praten, neem dan je gehoorapparaat mee want de tafels staan dicht bij elkaar en de akoestiek is pet. Maar goed, je gaat ook niet naar de The Red Sun om eens een heel goed gesprek te voeren.
The Red Sun – Huizerweg 3 – 1261 AR Blaricum – 035-5336996

Dit is een recensie van SpecialBite. Ga voor meer bijzondere restaurants naar SpecialBite.com. Wil je elke week de nieuwste en de meest bijzondere restaurants, bijzonder foodnieuws en originele kookboeken in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan nu hier in voor de SpecialBite nieuwsbrief.

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.