stijl

57ste Grammy Awards: de mooiste creaties in tien foto’s

Door Laura van Dijk - 09 februari 2015

Zondagavond nam Sam Smith als grote winnaar vier prijzen in ontvangst tijdens de uitreiking van de Grammy Awards. Hij stal niet als enige de show: de genomineerden liepen in de mooiste jurken over de rode loper bij het STAPLES Center in Los Angeles.

De Grammy’s, die in 83 categorieën worden uitgereikt, zijn één van de belangrijkste muziekprijzen ter wereld, vergelijkbaar met de Oscars voor de filmwereld. De Nederlandse DJ Tiësto viel ook in de prijzen: hij won een Grammy voor zijn remix van het nummer All Of Me van John Legend.

Het prijzengala wordt altijd door veel beroemdheden bezocht – per categorie worden vijf muzikanten genomineerd – die alles uit de kast halen om een onvergetelijke indruk te maken op de rode loper.

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.