stijl

‘Rafael en Sylvie gaan toch niet scheiden’

Door Shari Deira - 16 januari 2013

Nederland werd twee weken geleden opgeschrikt door de scheiding van Rafael en Sylvie van der Vaart, maar het lijkt erop dat de twee het weer gaan proberen. ‘Ik ben zo gelukkig. We willen het weer met elkaar proberen.’

Dat zou Sylvie van der Vaart hebben gezegd tegen het Duitse roddelblad Gala, meldt de Duitse krant Bild woensdag. De 34-jarige Sylvie zegt tegen de krant dat zij nog steeds veel van Rafael (29) houdt.

Gelukkig

HSV-speler Rafael en presentatrice Sylvie lieten begin januari nog weten dat zij uit elkaar zouden zijn gegroeid. Hierdoor zou ‘het voortzetten van hun relatie op dit moment niet meer tot de mogelijkheden behoren’.

De twee zouden al langer niet meer gelukkig zijn maar ze besloten pas definitief uit elkaar te gaan na een ruzie tijdens Oud en Nieuw. Rafael zou Sylvie daarbij hebben geduwd waardoor ze op de grond viel.

Rafael en Sylvie van der Vaart waren tien jaar samen en hebben een zoontje, Damian (6). Rafael had al een nieuw appartement voor zichzelf geregeld in Hamburg. De scheiding van de twee sloeg in als een bom. Vooral in Duitsland waar het glamourkoppel zeer geliefd is.

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.