stijl

Sylvie van der Vaart in column: 2012 was een knaljaar

Door Shari Deira - 03 januari 2013

De scheiding van Rafael en Sylvie van der Vaart is inmiddels bevestigd, maar in de column van Sylvie in tijdschrift Grazia schrijft de presentatrice over ‘een knaljaar’.

‘Samen met vriendinnen als Sabia Boulahrouz en spelers van HSV zijn we proostend 2013 ingegaan,’ schrijft Sylvie. Hoewel de column overduidelijk is geschreven voor het Oud en Nieuw-feest thuis bij Rafael en Sylvie van der Vaart, schrijft Sylvie alsof het feest al heeft plaatsgehad.

Vertrouwen

Woensdagochtend werd bekend dat Rafael zijn echtgenote heeft geslagen tijdens het feest in hun huis in Hamburg. Sylvie zou hierdoor op de grond zijn gevallen.

Over dat veelbesproken incident schrijft Sylvie echter niet. Het lijkt er zelfs op dat Sylvie nog vertrouwen heeft in haar huwelijk. ‘2013 wordt voor ons het jaar waarin we écht kunnen settelen.’

Transfer

Als hoogtepunt van vorig jaar ziet ze de transfer van Rafael naar Hamburger SV, ‘waardoor we weer in onze geliefde stad kwamen te wonen’.

Rafael en Sylvie van der Vaart bevestigden woensdagavond via hun management dat ze gaan scheiden. De twee betreuren dat ze afgelopen periode uit elkaar zijn gegroeid waardoor ‘het voorzetten van hun relatie op dit moment niet meer tot de mogelijkheden behoort’.

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.