stijl

Wat gebeurde op oudejaarsavond tussen Sylvie en Rafael?

Door Frederique Dormaar - 03 januari 2013

Volgens een reconstructie van het Duitse blad Bild escaleren de irritaties tussen Sylvie van der Vaart en Rafael op oudejaarsavond al ver voor middernacht.

Rafael van der Vaart trekt zich maandagavond al vroeg terug van het feestje dat hij en Sylvie organiseren voor tien vrienden.

Irritaties

Volgens de Duitse krant gaat hij naar de slaapkamer op de eerste verdieping. Het gloednieuwe appartement van 400 vierkante meter in het Hamburgse stadsdeel Eppendorf heeft twee verdiepingen.

De voetballer gaat vroeg naar bed vanwege de vele ruzies en irritaties die al de hele avond tussen het stel spelen. Hij gaat naar de slaapkamer en valt in slaap.

Knal

Als Sylvie de slaapkamer binnenkomt en hem aanspreekt, schrikt Rafael wakker. Volgens de Duitse krant duwt hij daarbij Sylvie van zich af, waardoor zij ten val komt. Met een luide klap komt zij op de vloer terecht.

De door het lawaai gealarmeerde gasten komen poolshoogte nemen. Zij treffen de geschrokken Sylvie aan op de vloer. Als zij zich over haar ontfermen besluit Rafael een wandeling te maken.

Dom

Over de duw zegt Van der Vaart later: ‘Dat was heel dom van mij.’ Sylvie laat weten dat zij Rafael al heeft vergeven.

Het echtpaar komt woensdag via hun management met een verklaring waarin ze laten weten uit elkaar gegroeid te zijn. Hierdoor behoort ‘het voortzetten van hun relatie op dit moment niet meer tot de mogelijkheden‘.

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.