stijl

Beyoncé geeft sensationele show tijdens Super Bowl

Door Frederique Dormaar - 04 februari 2013

Beyoncé heeft zich gerevancheerd. De Amerikaanse zangeres gaf een spectaculair optreden tijdens de rust van de Super Bowl, de finale van het American Football-seizoen. De afgelopen weken kreeg de superster veel kritiek omdat ze tijdens de inauguratie van president Barack Obama het volkslied niet live zou hebben gezongen.

Vanaf het begin maakte Beyoncé duidelijk dat ze live zong door tijdens de eerste nummers Love on Top, Crazy in Love, End of Time en Baby Boy herhaaldelijk tegen het publiek te spreken.

Medley

De toeschouwers reageerden uitzinnig toen ook Kelly Rowland en Michelle Williams het podium opkwamen. Met Beyoncé vormden zij van 1990 tot 2006 de immens populaire popgroep Destiny’s Child. Gedrieën zongen ze een medley van hun grootste hits.

Naast de hereniging van Destiny’s Child was ook de kledingkeuze van Beyoncé verrassend. Gedacht werd dat ze iets van een grote ontwerper zou dragen, zoals Givenchy. Maar het werd een gewaagde outfit van de relatief onbekende ontwerper Rubin Singer.

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.