stijl

Obama waarschuwt dochters voor ‘familie-tatoeage’

Door Shari Deira - 25 april 2013

De Amerikaanse president Barack Obama doet er alles aan om te voorkomen dat zijn dochters Malia (14) en Sasha (11) een tatoeage nemen. Hij waarschuwt dat als de twee meisjes ooit met een tatoeage thuis komen, hij en zijn vrouw Michelle precies dezelfde nemen.

Dat zei Obama in een interview met de Today show van de Amerikaanse zender NBC. Hij hoopt dat zijn dreigement voor een ‘familie-tatoeage’ zijn dochters zal tegenhouden.

Pronken

Obama heeft tegen zijn dochters gezegd: ‘Als jullie een tatoeage laten zetten, nemen mama en ik precies dezelfde op dezelfde plaats. En we zetten een filmpje op YouTube om ermee te pronken als een familie-tatoeage.’

De Amerikaanse president denkt dat dat zijn dochters wel zal tegenhouden om een tatoeage te nemen.

Moeder

In het interview reageert Obama ook op een uitspraak van zijn echtgenote in een eerder interview. Michelle Obama versprak zich en noemde zichzelf een ‘drukke alleenstaande moeder’. Zij corrigeerde zich later.

Obama zegt dat het ging om een kleine verspreking. Volgens de president voelt zijn vrouw zich af en toe vast als een alleenstaande moeder vanwege zijn drukke baan.

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.