stijl

Hot Spot: Aanschuiven in de keuken van broers Joris en Kasper

Door Marloes Derks - 17 mei 2013

Broers Joris en Kasper Visser gingen op zoek naar een nieuw horecaconcept voor de stad Utrecht. Geen makkelijke opgave in een stad die barst van de cafés, restaurants en bars. Maar met Keuken & Deli lijken ze prima te zijn geslaagd in hun missie.

Dankzij de stijlvolle locatie aan de Oosterkade – de oude Pastoe-fabriek – en het interieur komt het idee achter Keuken & Deli goed tot zijn recht. De hele zaak is keuken en restaurant ineen, waardoor elke stap van het kookproces te volgen is.

De geur van geroosterd vlees, dat enkele weken gerijpt wordt in een speciale klimaatkast, vult de ruimte. De verse ingrediënten, afkomstig van lokale telers, springen direct in het oog.

Open en eerlijk

Het restaurant heeft de ambitie ‘open en eerlijk’ zijn. Open door de inrichting, en eerlijk door de keuze voor biologische (streek)producten en de schappelijke prijzen van de gerechten.

De delicatessenzaak maakt het geheel af: u kunt er terecht voor kazen en vleeswaren, maar ook voor diverse gerechten van de kaart.

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.