stijl

Echtgenoot grijpt tv-kok Nigella Lawson bij de keel op terras

Door Shari Deira - 16 juni 2013

Bij een flinke ruzie tussen de Britse televisiekok Nigella Lawson en haar echtgenoot Charles Saatchi is Lawson bij haar keel gegrepen. De twee zaten in hun favoriete restaurant toen een woordenwisseling flink uit de hand liep.

Op foto’s van Sunday People is te zien hoe multimiljonair Saatchi zijn vrouw bij de keel grijpt tijdens een etentje.

Tranen

Het echtpaar was aan het eten in het Londense restaurant Mayfair toen Saatchi naar voren leunde en de beroemde televisiekok bij de keel greep. Toen Saatchi haar losliet droogde Lawson haar tranen en dronk haar glas rode wijn leeg.

Even later hield de 53-jarige Lawson haar man vast bij zijn pols en gaf zij hem een kus op de wang. Saatchi verliet het restaurant, dat populair is onder beroemdheden, en liet zijn vrouw alleen achter. Lawson bleef aan tafel zitten en niemand schoot haar te hulp.

Op foto’s is te zien hoe de beroemde televisiekok geëmotioneerd naar buiten loopt.

Onderzoek

Een getuige zegt: ‘Het zag er schokkend uit. Er is geen twijfel over mogelijk dat ze bang was. Het was vreselijk, ze had tranen in haar ogen en was constant bezig haar ogen te drogen. Nigella was erg van streek. Ze had echt angst in haar ogen.’

Volgens de politie is er geen aangifte gedaan van het incident en is er geen onderzoek gestart. Lawson en Staachi zijn in september tien jaar getrouwd.

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.