stijl

Hot Spot: Badkamer met uitzicht op het terras

Door Irene Start - 30 augustus 2013

Een hotel met slechts vier kamers, waar tref je dat nog? De Bossche Suites zijn sinds een half jaar open en bevinden zich in een monumentaal pand in het hart van Den Bosch.

De Bossche Suites liggen direct boven restaurant Fabuleux. Hier kookt chef-kok Johan Busio (voorheen restaurant Duinrand).

Smaakvol

De suites, elk met een eigen stijl, hebben toepasselijke namen: De Bossche, De Dieze – naar de stadsrivier – De Mèrt en De Witte.

Dat de bedenkers dol zijn op design, merk je aan de smaakvol gekozen meubelen. In elke kamer staat een Nespressoapparaat, dat verzacht het apart moeten betalen voor ontbijt.

Grazende koeien

Opvallend zijn de luxe badcellen. In De Dieze beslaat deze zelfs de helft van de kamer en kunnen gasten badderen met uitzicht op het terras, waar een grappig fotodoek vol grazende koeien is bevestigd om een tegenoverliggende parkeergarage aan het zicht te onttrekken.

Het mooist is De Witte-suite, met sereen wit interieur. Populair bij bruidjes, voor wie gastvrouw Monique Nieuwenhuysen maar al te graag vooraf wat bloemblaadjes op het bed strooit.

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.