stijl

Strijd om meest bizarre outfit bij MTV Awards

Door Anne-Marie Spermon - 26 augustus 2013

Tijdens de MTV Video Music Awards 2013 kwamen de meest uiteenlopende outfits voorbij. Waren sommige kledingkeuzes nog bijzonder te noemen, andere uitdossingen waren ronduit bizar.

Hoewel Justin Timberlake ervandoor ging met de meeste prijzen, deden veel vrouwelijke celebrities een gooi naar de prijs voor de meest bijzondere outfit. Elsevier maakte een selectie van enkele stijlvolle en minder stijlvolle keuzes.

Blauw

Zangeressen Selena Gomez, Ashanti en Taylor Swift houden het redelijk beschaafd en verschijnen op de rode loper in uitdagend en stijlvol blauw.

Lady Gaga

Diva Lady Gaga leefde zich zoals altijd uit op kledinggebied. Tijdens haar optreden, dat slechts een paar minuten duurde, wisselde ze maar liefst vier keer van outfit. Verscheen ze het ene moment nog als vrome non, een ogenblik later toonde ze zich in een weinig verhullende bikini.

Panterprint

Katy Perry kiest voor een opvallende pose op de rode loper en laat zien dat zelfs haar tanden voor de gelegenheid een make-over hebben gehad. Ze doet haar panteroutfit eer aan.

Bizar

Het meest opvallend waren de outfits van Miley Cyrus. Ze huppelde voor de camera’s in een Disney-outfit en kon het niet laten eveneens een gekke bek te trekken. Tijdens één nummer was ze zelfs bijna volledig ontkleed.

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.