stijl

Elegante cadeautips voor Valentijnsdag

Door Nadia Stolk - 05 februari 2014

Hoewel de commercie rond Valentijnsdag niet echt past in de Hollandse nuchterheid, is het toch de ultieme dag om uw geliefde eens flink in de watten te leggen. Uiteindelijk hoopt iedereen stiekem op een cadeautje of een kaart.

Elsevier.nl zette elf stijlvolle cadeautips op een rij:

Sieraden

Over het algemeen betaalt u wat meer voor een mooi sieraad. Maar dat betekent dat er geen betaalbare kettingen of armbanden zijn die niet minstens even exclusief zijn. Juwelen zijn vanzelfsprekend niet de meest originele cadeaus voor op Valentijnsdag, maar dat komt omdat het de beste verrassing is voor uw wederhelft.

Parfum

Een heerlijk geurtje krijgen, kunt u opvatten als een stille hint, maar er is geen ontkomen aan: de moderne man en vrouw kan niet zonder. Een geur is heel persoonlijk, u kunt kiezen uit bloemengeuren, kruidige geuren, fruitige geuren en donkere warme geuren. Voor ieder wat wils.

Andere cosmetica

Het merk Lush staat bekend om zijn handgemaakte, dierproefvrije en voor vegetariërs geschikte cosmeticaproducten. Ook is Lush beroemd om de unieke samenstelling van de ingrediënten en neemt het bedrijf veel tijdelijke producten op in de lijn. Verwen uw geliefde met Prince Charming douchegel. Een mix van granaatappelsap, grapefruit, sandalhout en geranium, speciaal voor Valentijnsdag.

Sommigen vrouwen houden van een baardje, terwijl anderen vinden dat de kus zijn romantiek verliest met een prikkelbaard. Voor wie haar vriend het liefst ziet met een gladde kaak, is een luxe scheer-set het ultieme valentijnscadeau.

Kaarsen

De juiste verlichting op de juiste plek kunnen een romantische en intieme sfeer maken. Een kleine investering voor een sfeervolle en gezellige dag thuis met uw wederhelft.

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.