stijl

Verlos uw voeten van laarzen met deze zomerse alternatieven

Door Shari Deira - 02 april 2014

Het is nog maar net lente, maar het voelt buiten al als zomer. Tijd om de winterlaarzen aan de kant te zetten, en plaats te maken voor zomerse schoenen. Welke schoenen trekken vrouwen deze lente en zomer aan?

Wie niet van hakken houdt, kan dit seizoen zijn hart ophalen, want de platte schoen is weer helemaal terug. Toch mag een mooi paar hakken niet in uw persoonlijke collectie ontbreken. Let er bij open schoenen wel op dat u een goede verzorging van uw voeten niet vergeet.

Elsevier STIJL zet wat trends voor deze lente en zomer onder elkaar.

1. Elegante sandalen

Sandalen hoeven niet altijd lomp en praktisch te zijn. Ze kunnen ook elegant en speels zijn. Zo loopt u op heeft u het comfort van een platte schoen, gecombineerd met het stijlvolle van een hak.

2. Hakken

Voor wie toch liever een mooie hak draagt, is er ook dit seizoen genoeg keus. Als u te veel wankelt op dunne stilleto’s, kies dan voor een stevige hak. Die zijn vaak een stuk comfortabeler en zorgen ervoor dat u het langer volhoudt.

3. Slippers

Bijna niets is fijner dan in de zomer op slippers rond te lopen. Natuurlijk kunt u kiezen voor simpele badslippers, maar waarom zou u niet verder kijken naar iets stijlvollers?

Ingelogde abonnees van Elsevier Weekblad kunnen reageren.